Til Skagen 12.-14. mai 2021
Fra: Holmestrand, Marstrand, Helsingør og Aarhus

På vegne av Bærum Seilforening, er det en glede å invitere skippere og mannskap til deltagelse i den korona-utsatte 25. utgaven av Skagen Race.

Både vårt sportslige og sosiale program vil være tilpasset de til enhver tid gjeldende smittevern-tiltak og begrensinger – og vi planlegger og håper å kunne være vertskap for en tradisjonell Skagen Race i deilige Skagen. Skulle det likevel vise seg umulig å seile til Skagen, blir det arrangert et godt alternativt opplegg med utgangspunkt i Holmestrand i det omfang og innenfor de rammene vi må forholde oss til. Så seiling i Kristihimmelfarten blir det uansett!

Vårt Skippermøte arrangeres mandag den 10. mai i Bærum og vi ønsker velkommen til både vær- og strategibriefing. Her blir det registrering og utlevering av effekter – inkludert trackere. Vi ønsker både skippere og mannskap velkommen!

I år vil alle båtene ha en «Tracker» om bord – og på den måten vil familie, venner og kollegaer kunne følge din seilas. Vårt live-studio i Skagen vil også følge seilasen, utvalgte deltagere og gi kommentarer underveis til alle som ønsker å følge med.

For å følge med på hva som skjer frem til start, i Skagen og etterpå oppfordrer jeg til å lese nyhetsbrevene du vil motta, følge oss i sosiale medier og på skagenrace.no. Her finner du også linker til sponsorer, praktisk informasjon som hoteller og restauranter samt sosialt program.

PS! Hvis omstendighetene hindrer oss å seile til Skagen i Kristihimmelfarten, blir det Skagen Race – til Danmark på vår reservedato den 18.-22. august

Jeg ønsker alle en trygg seilas til Skagen
Med vennlig hilsen Christian Gundersen Formann og Regattasjef