Til Skagen 18.-20. August 2021
Fra: Holmestrand, Marstrand, Helsingør og Aarhus

På vegne av Bærum Seilforening, er det en glede å invitere skippere og mannskap til deltagelse i den korona-utsatte 25. utgaven av Skagen Race.

Både vårt sportslige og sosiale program vil være tilpasset de til enhver tid gjeldende smittevern-tiltak og begrensinger – og vi planlegger og håper å kunne være vertskap for en tradisjonell Skagen Race i deilige Skagen. Skulle det likevel vise seg umulig å seile til Skagen, blir det arrangert et godt alternativt opplegg med utgangspunkt i Holmestrand i det omfang og innenfor de rammene vi må forholde oss til. Så seiling i Kristihimmelfarten blir det uansett!

Vårt Skippermøte arrangeres mandag den 16. August i Bærum/Oslo og vi ønsker velkommen til både vær- og strategibriefing. Her blir det registrering og utlevering av effekter – inkludert trackere. Vi ønsker både skippere og mannskap velkommen!

I år vil alle båtene ha en «Tracker» om bord – og på den måten vil familie, venner og kollegaer kunne følge din seilas. Vårt live-studio i Skagen vil også følge seilasen, utvalgte deltagere og gi kommentarer underveis til alle som ønsker å følge med.

For å følge med på hva som skjer frem til start, i Skagen og etterpå oppfordrer jeg til å lese nyhetsbrevene du vil motta, følge oss i sosiale medier og på skagenrace.no. Her finner du også linker til sponsorer, praktisk informasjon som hoteller og restauranter samt sosialt program.

Jeg ønsker alle en trygg seilas til Skagen
Med vennlig hilsen Christian Gundersen, Regattasjef